NVP Ostrava 9.4.2011

12.04.2011 13:33

   Této výstavy se zúčastnilo 15 chrtíků z toho pět chrtíků z chovatelské stanice King of Ivar =) svojí premiéru zde měla Blackie Next Level od paní Opělové. Maminka Blackie je Wasabi King of Ivar, takže patří taky do rodiny =) Blackie je černé šídlo, která jako by své mámě z oka vypadla. Byla moc šikovná a určitě dosáhne tak krásných úspěchů, jako její máma.

   Ve třídě mladých jsme byli tři, Avanti Carrera De Moravia od paní Faldíkové, brácha Black Boy King of Ivar od Mirušky Danechové a můj Bolero. Tentokrát nás posuzovala  Ing. Radana Marešová (ch.s. Bohemia Skara). Všichni jsme si z kruhu odnesli známku Velmi Dobrou kvůli výšce. Protože šli chrtíci do kruhu jako poslední, před námi byly Saluki a početní Vipeti, byl už Bolero docela unavený.. ale pořád veselý, takže si zase mával ocáskem jako s praporkem a nějaké mé okřikování ho vůbec nezajímalo.. i tak se předvedl hezky, krásně stojí.. i když se mně chvílemi snažil pusinkama přesvědčit.. že už bychom měli jít..že už to jako stačí.. =) taky pohyb má hezky plynulý, i když by se potřeboval rozběhnout více.. to správné tempo ještě pořád hledáme.

   Moc rádi jsme po dlouhé době viděli mámu chrtíčků z King of Ivar paní Ivu Vaňkovou a její kouzelné děti =) rodina z King of Ivar se zde sešla velká.. jak už jsem se zmínila.. Bolero, poloviční sestřička Wasabi od paní Opělové ve třídě vítězů, bráška Black Boy- alias Istar, poloviční sestřičky Emily od Markéty Gallové, Danae od Báry Janáčkové, holky se předváděly ve třídě mladých s o dost vyspělejší Calibrou Feritte Bugsy od paní Marcely Kubesové a neměly to tak jednoduché.

 

Posudek z výstavy.. -O nás-Bolero King of Ivar

fotky od mého kamaráda zde

 

Bolero a jeho brácha Black Boy ve třídě mladých

Emily King of Ivar ve třídě mladých

Danae King of Ivar ve třídě mladých

Blackie Next Level ve třídě štěňat

Wasabi King of Ivar a její panička Iva Opělová (ch.s. Next Level) ve třídě vítězů

 

miláček Bolero

Avanti Carrea De Moravia- třída mladých

početná rodina King of Ivar.. =)